Out of stock

Huxie rutsjebane

Huxie rutsjebane med sengehest producered af Manis-h.

Denne rutsjebane seng er det ultimative sjove tiltag til børneværelset. Gør det til en leg at stå ud af sengen hver morgen, samtidig med at sengen bliver en del af barnets leg på værelset. 

OBS! Huxie er et mindre og lukket sengesystem, hvorved Manis-h sengetilbehør ikke passer til denne sengeserie – på nær vores madrasser, tekstiler og Manis-h skuffer.

SKU
50500_50560

From €0.00

To €12.00

Anta grey
-2

Denim blue
-21

Azur mint
-22

Anta grey
-23

Silver
-24

Light rose
-25

Dusty rose
-26

Huxie rutsjebane produceret af Manis-h.

50500     90x200cm seng (H: 21cm, B: 75cm, L: 93cm)
50560     60x170cm seng (H: 21cm, B: 75cm, L: 73cm)

Huxie er et mindre sengesystem produceret af danske Manis-h. Vores mission med Huxie er at producere et sengesystem i høj kvalitet til en skarp pris. Alle senge er testet og godkendt hos Dansk Teknologisk Institut og dækker derfor alle krav indenfor materialer, sikkerhed og afstande.

Alle de bærende dele i Huxie er lavet af massivt bøgetræ, mens alle sengesider er i kraftig MDF.

Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Belastning: Alle vores senge, er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm, hvilket svarer til, at du står på ét ben direkte på lamelbunden, og derfor kan sengene også tage et væsentlig større tryk, når du fordeler vægten. Det betyder, at barn og voksen sagtens kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge.

Huxie er et individuelt sengesystem og derfor passer vores Manis-h tilbehør ikke til sengene. Dog kan vores madrasser, tekstiler og Manis-h sengeskuffer indgå i serien.